One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

ANA Hotel Kumamoto New Sky

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  cz  da  de  el  es  fr  it  ja  nl  no  pl  pt  ro  ru  sv  

ANA Hotel Kumamoto New Sky

2 Higashi-Amidajicho, Κουμαμότο, Ιαπωνία

ANA Hotel Kumamoto New Sky

Το ANA Hotel Kumamoto New Sky είναι κτισμένο μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης και διαθέτει μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια με μίνι μπαρ και δορυφορικά κανάλια. Διαθέτει υπηρεσίες, όπως γήπεδα γκολφ, κέντρο ομορφιάς και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο, υπάλληλο υποδοχής και σαλόνι ομορφιάς. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο συγκεκριμένες ώρες. Οι εμπορικές εγκαταστάσεις στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν συνεδριακές αίθουσες.

Τα δωμάτια στο ANA Hotel Kumamoto New Sky είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και καφετιέρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες. Εξοπλισμένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, τα δωμάτια διαθέτουν μεταξύ άλλων εξοπλισμός σιδερώματος. Στα μπάνια διατίθενται πιστολάκι μαλλιών.

Το ANA Hotel Kumamoto New Sky διαθέτει εστιατόριο και μπαρ προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας. Στο ξενοδοχείο προσφέρεται κάθε μέρα πρωινό. Το εστιατόριο προσφέρει μενού α λα καρτ το οποίο αποτελείται από σπεσιαλιτέ κινέζικης, ιταλικής και ιαπωνικής κουζίνας.

Το ANA Hotel Kumamoto New Sky απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Kumamoto City Museum, Kumamoto Castle και Sakuranobaba Johsaien και λιγότερο από 10 λεπτά από τα Suizenji Park και Lake Ezu. Τα Hosokawa Gyobu-tei, Kumamoto Prefectural Art Museum και Shimada Museum of Art απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το Former Residence of Natsume Soseki απέχει λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

ANA Hotel Kumamoto New Sky Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 




Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within